Zašto personalni trening?

S personalnim treningom ćete dobiti trening koji će vam dati ŽELJENE rezultate!

Želite smanjiti potkožno masno tkivo? Oblikovati mišiće? Biti zdraviji? Izgledati bolje? Biti u boljoj formi? Kvalitetan trening gdje ćete biti sigurni da se nećete povrijediti?

Nemojte uzaludno isprobavati treninge s interneta koji ne odgovaraju vama i vašim sposobnostima. Zažmirite na sekundu i zamislite najbolju verziju sebe. Da bi postigli vaš cilj oblikovanja i izgradnje mišića, mršanja i lijepog izgleda, personalni trening je za Vas.

KOJE SU KORISTI USLUGA CERTIFICIRANOG PERSONALNOG TRENERA?

Prvo i najbitnije dobivate NAJBRŽI put do svog cilja, PROMJENU svog života i GARANTOVANE rezultate ukoliko se pridržavate uputa. PROGRAMIRANI treninzi da napredujete svaki put bez stagniranja i plan ishrane napravljen samo za Vas. Potpunu POSVEĆENOST trenera na svakom treningu. SVAKODNEVNA besplatna edukacija putem facebook stranice i web stranice. Također imate mogućnost konsultacije s trenerom 24/7. Trening gdje možete biti sigurni da se nećete povrijediti.

Pronađite i odaberite željeni trening kroz Programe personalnog treninga.


  • Sanjin Imanić je diplomirani kineziolog (profesor sporta). Također Sanjin je certificirani personalni trener i savjetnik za ishranu. Posjeduje dugogodišnje iskustvo u sportu i radu s ljudima. 2017. godine dobiva status Advanced Health and Exercise Specialist od European Register of Exercise Professionals (ereps.eu). Bio je izlagač na par seminara u vezi sporta, fitnessa i zdravog života.